luni, 5 martie 2012

      Cît este de important atunci cînd ai o susținere, mai ales din partea celor apropiați sufletului.

    Deseori se întîmplă să ne dezamăgim în oameni, să nu-i mai credem și în general să nu-i mai suportăm alături. Dar de fiecare dată iertăm pentru că suntem înțelegători, suntem și noi ,,cu piciorul în glod...” Și acest gest ne face să simțim superioritatea hotărîrilor noastre asupra evenimentelor ce au loc în viața noastră, să ne hrănim egoul cu un,, Ah! ce inimă mare am, la sigur numai eu  pot să iert așa ceva...” Atunci, nu te gîndești că rămîi important singur pentru tine, fără a avea o imagine nobilă în fața celorlalți, pentru că de fapt, noi o facem pentru părerea cuiva... Iar pe acel ,,cuiva„ nici în cot nu-l doare de tine și toate celelalte care le porți în gîrbă. Aprecierea celor din jur este mult mai importantă pentru noi de cît libertatea de care avem nevoie ca să ne simțim oameni fericiți, cu alte cuvinte împliniți moral și spiritual.. 
              Ah... îmi închipui cîți dintre voi veți simți o ușurare sufletească atunci cînd veți simți libertatea gîndirii, raționalizării și coenștientizării proprii realități. Cît de important e să eviți persoanele ce emană unde de tonalitate joasă, să vă educați propria părere și să trăiți cu ea în armonie. Iar cei apropiați sufletului să vă susțină în toate începuturile și să vă îndrume în veșnicie.


Cu drag eu:)
                  Armonia voastră se ascunde în libertate!

3 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. ...a fi ferecit e simplu! Sustinerea principala vine din partea Creatorului. Ea vine de la El prin oamenii lui pe care ii intilnim zi de zi. Si doar de noi depinde, ii respingem sustinerea Lui sau o primim (primim oamenii sau ii respingem). Asa cum ea este... . Eu cred armonia in primul rind se ascunde in Gindurile noastre si abea pe urma libertatea gindirii ne face sa traim in armonie... . Daca esti prizonierul gindirii atunci nici cind nu vei trai in armonie... !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt deacord ca ,,a fi fericit e simplu” și nu are importanță cum creezi fericirea, prin ginduri,cu susținerea creatorului sau acțiuni concrete sau oamenii ce te înconjoară, important e să fii fericit cu adevărat, iar sufletul să pulseze în armonie :)

      Ștergere